Naamiaiset

Suunnittele itsellesi naamiaisasu

Ensin tulee valita hahmo, joka haluat olla. Se voi olla eläin, sarjakuvahahmo, satuhahmo tms.

Kun olet päättänyt mikä hahmo haluat olla, tutki millaisia asusteita hahmolla on. Jos se on eläin millainen turkki, millaiset käpälät jne.

Sitten vain etsimään sopivia varusteita. Kotoa löytyy varmasti paljon sellaista jota voit lainata hahmoasi varten. Keittiövälineistä saa robotinosia, vaatekaapista löytyy erilaisia huiveja jne.

Hauskoja ja helppoja esimerkkejä löydät vaikkapa tästä linkistä: https://kotiliesi.fi/juhlat/muut-juhlat/10-x-helppo-halloween-asu-lapselle/

Minecraft -naamiaiset

LMinecraft hahmolle voi rakentaa oman näköiseksi. Editoreja on erilaisia ja niitä on saatavissa niin PClle kuin mobiililaitteellekin.

Sopikaa että tapaatte Fisucraftin serverilla (pelaa.fisucraft.fi) ja pitäkää oma seikkailunaamiaiset 

Piirrä itsellesi eläinnaamio

Piirrä valkoiselle kartonkille eläimen pää. Se voi olla kissa, koira, hiiri, elefantti jne. Lisäksi tarvitse kumilankaa. Kun olet piirtänyt kasvojesi kokoisen eläinhahmon, leikkaa se ääriviivoja pitkin irti. Paina saksen kärjillä reijät kumpaankin sivuun. Solmi niihin kiinni kuminauha niin voit asettaa sen kasvoillesi ja kuminauha pitää sen paikoillan pääsi ympäri. Mitä hauskempi kuva, sen hauskempaa naamiaisissa on. Voit koristella hahmon esim langanpätkillä (viikset), karvanpalasilla (turkki) jne.