VANHEMMILLE

Ttila on uusi interaktiivinen media kouluikäisille. Ttila koostuu tiistaisin lähetettävästä suorasta ohjelmasta, jota lapset ja nuoret voivat seurata oman mobiililaitteensa välityksellä. Katsomisen lisäksi ohjelmaan voi itse osallistua lähettämällä studioon viestiä, johon reagoidaan reaaliaikaisesti.

Lähetysten lisäksi Ttilan nettisivuilla lapset ja nuoret voivat esittää kysymyksiä heitä askarruttavista aiheista – kaikesta maan ja taivaan välillä. Ttila on turvallinen paikka, jossa minkäänlaista kiusaamista ei hyväksytä. Ttilassa käytävää keskustelua valvovat aikuiset, jotka puuttuvat välittömästi mahdollisiin epämiellyttäviin tilanteisiin.

Ttila jatkaa edeltäjänsä Jiipeenetti.fi:n perinnettä tarjoten kouluikäisille mahdollisuuden tuottaa sisältöä toinen toiselle. Verkkolehdestä on siirrytty liikkuvan kuvan muotoon, johon sisältöä tulee myös ympäri Suomea. Ttila tuo yhteen videomateriaalia, joka on kouluikäisten itsensä tekemää. Materiaalin tekemisessä ovat mukana pilottiseurakuntien ja Lasten ja nuorten keskuksen ry:n työntekijät.

SEURAKUNNILLE

Ttila on uusi interaktiivinen media kouluikäisille. Ttila koostuu iltapäivisin lähetettävästä suorasta ohjelmasta, jota lapset ja nuoret voivat seurata oman mobiililaitteensa välityksellä. Katsomisen lisäksi ohjelmaan voi itse osallistua lähettämällä viestiä studioon, johon reagoidaan reaaliaikaisesti.

Viikoittaiseen iltapäiväohjelmaan kuuluu suoran osuuden lisäksi myös videoita, jotka kouluikäiset eri puolilla Suomea ovat tehneet. Ttilan sisältöä ovat mukana tekemässä pilottiseurakunnat, joihin tällä hetkellä kuuluvat Helsingin Kallio ja Paavali, Hattula, Rovaniemi sekä Oulu. 

Jos sinun seurakunnassasi on videoiden tekemisestä kiinnostuneita tai kameran edessä viihtyviä lapsia ja nuoria, lähde mukaan pilottiseurakunnaksi! Tarjoamme pilottiseurakunnille koulutusta videoiden tekemiseen sekä mahdollisuuden päästä näyttämään materiaalia valtakunnallisesti. Lasten ja nuorten tekemät videot voivat olla sisällöllisesti mitä vain, mutta maksimikestoltaan 5 min. 

TTILAN JULKAISIJAT

Ttilaa tehdään nuorilta nuorille. Ttila on paikka kouluikäisten lasten ja nuorten ajatuksille, kysymyksille sekä itse tekemille videoille. Ttilan juontajat ovat 13-19-vuotiaita nuoria.

Lasten ja nuorten keskus ry tekee Ttilan kuvauksia Lasten ja nuorten keskuksen studiossa viikoittain juontajien kanssa.
Mukana Ttilaa tekemässä ja tukemassa ovat Kirkkohallituksen kasvatus- ja perheasiat, Kirkon viestintä sekä Suomen Lähetysseura.